Read A pokol kapujában by Blake Crouch Free Online


Ebook A pokol kapujában by Blake Crouch read! Book Title: A pokol kapujában
ISBN: 6155522031
ISBN 13: 9786155522031
The author of the book: Blake Crouch
Edition: Agave
Date of issue: February 26th 2015
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 489 KB
City - Country: No data
Loaded: 1208 times
Reader ratings: 4.3

Read full description of the books:A festői hegyek közt található, idilli kisváros egy modern Éden… leszámítva az elektromos drótkerítést, a mindent állandóan szemmel tartó mesterlövészeket és a mindenkit megfigyelő kamerákat.

A lakosok közül senki nem tudja, hogyan került ide. Csak azt tudják, hogy mit dolgozzanak, hogyan éljenek és kivel házasodjanak. Néhányan úgy hiszik, már régen meghaltak. Mások szerint egy félresikerült kísérletben ragadtak. Titkon mind a távozásról álmodnak, de aki megpróbálja, azt szörnyű meglepetés éri.

Ethan Burke látta a kerítésen túli világot. Ő a seriff, egyike azon embereknek, akik ismerik az igazságot a városról és a kerítés túloldalán leselkedő borzalmakról.

Blake Crouch a huszonegyedik századi thriller koronázatlan királya, a Wayward Pines-trilógia pedig az eddigi mesterműve. A köteteket televízióra alkalmazta a Fox, a sorozat egyes részeit olyan elismert rendezők jegyzik, mint M. Night Shyamalan és Antal Nimród, a főbb szerepekben pedig nem kisebb színészeket láthatunk, mint Matt Dillon, Terrence Howard, Toby Jones és Juliette Lewis.


Download A pokol kapujában PDF A pokol kapujában PDF
Download A pokol kapujában ERUB A pokol kapujában PDF
Download A pokol kapujában DOC A pokol kapujában PDF
Download A pokol kapujában TXT A pokol kapujában PDFRead information about the author

Ebook A pokol kapujában read Online! Blake Crouch is a bestselling novelist and screenwriter. He is the author of the forthcoming novel, Dark Matter, for which he is writing the screenplay for Sony Pictures. His international-bestselling Wayward Pines trilogy was adapted into a television series for FOX, executive produced by M. Night Shyamalan, that was Summer 2015’s #1 show. With Chad Hodge, Crouch also created Good Behavior, the TNT television show starring Michelle Dockery based on his Letty Dobesh novellas. He has written more than a dozen novels that have been translated into over thirty languages and his short fiction has appeared in numerous publications including Ellery Queen and Alfred Hitchcock Mystery Magazine. Crouch lives in Colorado with his family.


Reviews of the A pokol kapujában


OSCAR

The author liked the book.

MOLLY

Why do you ask me to drive a phone?

HARLEY

Now this book is one of my favorites!

AMELIE

There are clear drawbacks
Add a comment
Download EBOOK A pokol kapujában by Blake Crouch Online free

PDF: a-pokol-kapujban.pdf A pokol kapujában PDF
ERUB: a-pokol-kapujban.epub A pokol kapujában ERUB
DOC: a-pokol-kapujban.doc A pokol kapujában DOC
TXT: a-pokol-kapujban.txt A pokol kapujában TXT