Read Édes élet Itáliában by Frances Mayes Free Online


Ebook Édes élet Itáliában by Frances Mayes read! Book Title: Édes élet Itáliában
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Frances Mayes
Edition: Tericum Kiadó Kft.
Date of issue: 2003
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 23.40 MB
City - Country: No data
Loaded: 1382 times
Reader ratings: 3.6

Read full description of the books:A Napsütötte Toszkána folytatásában az amerikai házaspár már berendezkedett cortonai házukban és otthon is érzik magukat. A zöldség és gyümölcsárus, a főtéren a pincér régi ismerősként üdvözli őket, barátok, szomszédok jönnek át a felújított házba, hogy finom toszkán borokkal öblítsék le az egyszerű alapanyagokból készített ínycsiklandó ételeket, melyek receptjeiből ezúttal is talál bőséges ízelítőt az olvasó. Az írónő elkalauzol bennünket Szicíliába is, ahol tavasszal a legszebb a természet, majd Veneto tartományba, végül együtt körbejárhatjuk a Trasimeno-tó környékének varázslatos vidékeit is. Ezt a különleges műfajú könyvet, amely egyszerre útleírás, szakácskönyv, társadalomrajz és lírai-filozofikus hangvételű regény, ugyanaz a hangulat járja át, mint a nagy sikerű Napsütötte Toszkánát. Frances Mayes lenyűgöző részletességgel ír a virágoskert rendezéséről, a zöldségeskert kialakításáról, találkozásairól a környékbeliekkel, az olasz nyelv szépségeiről, megosztja az olvasóval bensőséges gondolatait. A könyvet olvasva úgy érezzük, magunk is ott ülünk a kerti székben, hallgatjuk a kabócák cirpelését, látjuk az országutat szegélyező ciprusfákat, s a receptek olvasása közben kedvünk támad a konyhánkba varázsolni Toszkána jellegzetes ízeit.


Download Édes élet Itáliában PDF Édes élet Itáliában PDF
Download Édes élet Itáliában ERUB Édes élet Itáliában PDF
Download Édes élet Itáliában DOC Édes élet Itáliában PDF
Download Édes élet Itáliában TXT Édes élet Itáliában PDFRead information about the author

Ebook Édes élet Itáliában read Online! Frances Mayes's new novel is Women in Sunlight , published by Crown. With her husband, Edward Mayes she recently published The Tuscan Sun Cookbook. Every Day in Tuscany is the third volume in her bestselling Tuscany memoir series.

In addition to her Tuscany memoirs, Under the Tuscan Sun and Bella Tuscany , Frances Mayes is the author of the memoirs Under Magnolia: A Southern Memoir; A Year in the World; the illustrated books In Tuscany and Bringing Tuscany Home; Swan, a novel; The Discovery of Poetry, a text for readers; and five books of poetry. She divides her time between homes in Italy and North Carolina.
Reviews of the Édes élet Itáliában


ALEX

All right, quick download.

LOUIS

I never liked the book.

DARCY

Easy to read, easy to understand!

AIDEN

Put it on the toilet paper! or the fireplace!

ELLA

Now this book is one of my favorites!
Add a comment
Download EBOOK Édes élet Itáliában by Frances Mayes Online free

PDF: des-let-itliban.pdf Édes élet Itáliában PDF
ERUB: des-let-itliban.epub Édes élet Itáliában ERUB
DOC: des-let-itliban.doc Édes élet Itáliában DOC
TXT: des-let-itliban.txt Édes élet Itáliában TXT