Read Dybet by Michael Katz Krefeld Free Online


Ebook Dybet by Michael Katz Krefeld read! Book Title: Dybet
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Michael Katz Krefeld
Edition: Lindhardt og Ringhof
Date of issue: October 28th 2016
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 17.98 MB
City - Country: No data
Loaded: 1491 times
Reader ratings: 6.8

Read full description of the books:Ondskaben kender ingen grænser.

Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?

Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.


Download Dybet PDF Dybet PDF
Download Dybet ERUB Dybet PDF
Download Dybet DOC Dybet PDF
Download Dybet TXT Dybet PDFRead information about the author

Ebook Dybet read Online! Michael Katz Krefeld (f.1966) født i Gl. Holte, og opvokset på den københavnske vestegn. Han er barnebarn af kriminalforfatter Herman Krefeld (Leopardkloen og Døden lægger kabale).

Michael startede sin karriere med at skrive og instruere en række novellefilm, hvoraf flere har deltaget på internationale festivaler og er bla. blevet solgt til tysk og amerikansk TV.

Siden hen har han arbejdet med dramaturgisk rådgivning på en lang række danske spillefilm. Og som kreativ konsulent i reklamebranchen for bla. Lego og Universal Music.

Michael har skrevet i alt 15 manuskripter til danske tv-serier bla. Nikolaj & Julie (DR), Hotellet (TV2), Skjulte Spor (TV3) Nynne (TV3).

Michael debuterede med romanen “Før Stormen” som vandt kriminalakademiets debutantpris i 2007. Siden fulgte “Pans Hemmelighed”, “Protokollen” og senest “Sort Sne Falder”.

Michaels bøger er blevet solgt til udgivelse i Tyskland, Norge, Sverige og Island.
Reviews of the Dybet


SETH

On one Breath

JOSHUA

An interesting book, not like the other

LOLA

Books are incredible magic that you can carry with you.

RONNIE

Something a favorite author wrote.

MATILDA

On one Breath
Add a comment
Download EBOOK Dybet by Michael Katz Krefeld Online free

PDF: dybet.pdf Dybet PDF
ERUB: dybet.epub Dybet ERUB
DOC: dybet.doc Dybet DOC
TXT: dybet.txt Dybet TXT