Read Скриена во најмрачниот агол by Elizabeth Haynes Free Online


Ebook Скриена во најмрачниот агол by Elizabeth Haynes read! Book Title: Скриена во најмрачниот агол
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Elizabeth Haynes
Edition: Сакам Книги
Date of issue: December 1st 2012
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 622 KB
City - Country: No data
Loaded: 2627 times
Reader ratings: 4.4

Read full description of the books:Пред четири години...
Кетрин Бејли премногу долго ужива во животот како слободна девојка за да може да препознае добар тип кој вреди да се задржи за конечно да се почне нешто сериозно. Прекрасниот, харизматичен и спонтан Ли изгледа премногу совршен за да биде реален. А нејзините пријателки очигледно се согласуваат, бидејќи секоја една од нив паѓа на неговиот шарм. Но она што почнува како силна привлечност и страсен секс се претвора во нездрава љубомора и Кетрин сфаќа дека Ли има и една друга, многу помрачна страна.

Неговото агресивно и посесивно однесување почнува страшно да ја плаши, но никој не ѝ верува кога таа ќе ги сподели своите стравови. Контролирана во секоја секунда од денот и изолирана од сѐ, скриена во најмрачниот агол од нејзиниот свет, очајната Кетрин прави план за бегство.

После четири години...
Ли е зад решетки, а Кетрин - сега Кети - опседнато ги проверува вратите и прозорите од нејзиниот стан, бидејќи не верува никому. Но кога атрактивниот сосед, Стјуарт, влегува во нејзиниот живот, Кети конечно се осмелува да се надева дека љубовта и среќата можеби се можни и после сѐ... до денот кога добива телефонски повик со известување дека Ли наскоро излегува од затвор. До денот кога почнува да наоѓа преместени предмети низ својот стан... еден од старите трикови на Ли.

Уверена дека тој е вратен, Кети се подготвува овој пат да се бори со демоните од своето минато.
Делумно драма, делумно романса, делумно морничав, опсесивен трилер - оваа книга ќе ви зададе тешка задача доколку сакате да ја оставите сред читање. Иако почнуваме да ја читаме со прилично добра претстава за тоа што се случува според описот на задната корица, книгата паралелно раскажува за двете времиња: пред четири години и после четири години и ве влече да дознаете што се случувало во секој Божји ден.

Ли е шармантен и прекрасен, дури и читателите се вљубуваат во него, дали има шанси тој навистина да е така агресивен и посесивен како што се очекува или можеби Кетрин е онаа која го губи умот поради траумите во животот и навистина не заслужува човек да ѝ верува.


Download Скриена во најмрачниот агол PDF Скриена во најмрачниот агол PDF
Download Скриена во најмрачниот агол ERUB Скриена во најмрачниот агол PDF
Download Скриена во најмрачниот агол DOC Скриена во најмрачниот агол PDF
Download Скриена во најмрачниот агол TXT Скриена во најмрачниот агол PDFRead information about the author

Ebook Скриена во најмрачниот агол read Online! Elizabeth Haynes grew up in Seaford, Sussex and studied English, German and Art History at Leicester University.

She previously worked as a police intelligence analyst and lives in Norfolk with her husband and son.


Reviews of the Скриена во најмрачниот агол


MAX

There are clear drawbacks

CHARLIE

Bogus! You could have done better.

TILLY

A hard book, obviously not for everyone.

THEODORE

This book will make you shudder, infiltrate, and change your mind about this crazy world.

JULIA

The book is really worthy of the bestseller!
Add a comment
Download EBOOK Скриена во најмрачниот агол by Elizabeth Haynes Online free

PDF: skriena-vo-namrachniot-agol.pdf Скриена во најмрачниот агол PDF
ERUB: skriena-vo-namrachniot-agol.epub Скриена во најмрачниот агол ERUB
DOC: skriena-vo-namrachniot-agol.doc Скриена во најмрачниот агол DOC
TXT: skriena-vo-namrachniot-agol.txt Скриена во најмрачниот агол TXT