Read Engeland en andere verhalen by Graham Swift Free Online


Ebook Engeland en andere verhalen by Graham Swift read! Book Title: Engeland en andere verhalen
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Graham Swift
Edition: Hollands Diep
Date of issue: February 2015
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 2.88 MB
City - Country: No data
Loaded: 1275 times
Reader ratings: 3.1

Read full description of the books:In deze flonkerende verhalenbundel, zijn eerste sinds dertig jaar, portretteert Graham Swift zijn eigen land: een natie in een permanente identiteitscrisis, gevangen tussen verleden en moderniteit, tussen komedie en drama. Swifts beschrijving van Engeland, soms liefdevol, soms ontluisterend, is vooral ook die van haar bewoners: van hun verlangens en teleurstellingen, hun hang naar avontuur, hun vasthouden aan het bestaande, hun houding ten opzichte van leven en dood.

We ontmoeten dr. Shah, die nog nooit een voet in India heeft gezet, Charlie en Don, die de dokken hebben zien veranderen in de Docklands, Daisy Baker, die als de dood is voor Yorkshire en Lily Dobbs, de enige vrouw die met een overhemd is getrouwd.

Swifts verhalen voeren ons door de bewogen geschiedenis van zijn vaderland: van de Burgeroorlog tot de dag van vandaag, van de grote gebeurtenissen die de wereld hebben geschokt tot aan de drama’s die zich in kamers, huizen, kantoren en werkplaatsen afspelen. Met humor en met een altijd scherp oog voor onvermijdelijkheid en verlies probeert hij het ondefinieerbare lichaam te beschrijven dat een natie vormt.

Maar het verhaal van Engeland is natuurlijk het verhaal van ons allemaal: van geboorte, opgroeien, seks, ouderdom en dood. Van het vinden van onze weg. En van het kwijtraken daarvan.


Download Engeland en andere verhalen PDF Engeland en andere verhalen PDF
Download Engeland en andere verhalen ERUB Engeland en andere verhalen PDF
Download Engeland en andere verhalen DOC Engeland en andere verhalen PDF
Download Engeland en andere verhalen TXT Engeland en andere verhalen PDFRead information about the author

Ebook Engeland en andere verhalen read Online! Graham Colin Swift FRSL (born May 4, 1949) is a British author. He was born in London, England and educated at Dulwich College, London, Queens' College, Cambridge, and later the University of York. He was a friend of Ted Hughes.

Some of his works have been made into films, including Last Orders, which starred Michael Caine and Bob Hoskins and Waterland which starred Jeremy Irons. Last Orders was a joint winner of the 1996 James Tait Black Memorial Prize for fiction and a mildly controversial winner of the Booker Prize in 1996, owing to the superficial similarities in plot to William Faulkner's As I Lay Dying. Waterland was set in The Fens; it is a novel of landscape, history and family, and is often cited as one of the outstanding post-war British novels and has been a set text on the English Literature syllabus in British schools.
Reviews of the Engeland en andere verhalen


CONNOR

For those who are bored to live

CHARLIE

Interesting look on the other side

MOLLIE

I never liked the book.

CALEB

I really hated the book.

DARCY

Compelling book!
Add a comment
Download EBOOK Engeland en andere verhalen by Graham Swift Online free

PDF: engeland-en-andere-verhalen.pdf Engeland en andere verhalen PDF
ERUB: engeland-en-andere-verhalen.epub Engeland en andere verhalen ERUB
DOC: engeland-en-andere-verhalen.doc Engeland en andere verhalen DOC
TXT: engeland-en-andere-verhalen.txt Engeland en andere verhalen TXT