Read Фатални желби by Brooklyn Hudson Free Online


Ebook Фатални желби by Brooklyn Hudson read! Book Title: Фатални желби
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Brooklyn Hudson
Edition: Сакам Книги
Date of issue: April 1st 2013
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.35 MB
City - Country: No data
Loaded: 1056 times
Reader ratings: 3.6

Read full description of the books:Лошо минато: Жулиен Грение пораснал во Франција, со многу насилен татко алкохоличар. Уште како мало дете, тој живеел во хорор кошмар и траумите се толку силни што му предизвикуваат кошмари дури и денес, иако тој повеќе не е во Франција, туку живее во Менхетен со својата сопруга Ракел.

Трагична сегашност: Жулиен и Ракел се одличен, моќен бизнис пар. Жулиен е маркетинг директор на авенијата Медисон и тие имаат прекрасен живот, но тој се претвора во нов кошмар после трагедијата ноќта на нивната деветта годишнина.

Опасна иднина: Жулиен, ладен и резервиран поради сѐ што доживеал, но сепак лојален човек со златно срце, одлучува да почнат одново, да се преселат во мало мирно гратче и да му се вратат на нормалниот живот далеку од сите опасности. Она што не го знае е дека во новата прекрасна планинска куќа ги чека нова опасност, кошмар пострашен од сите други.

Фатална игра: На прв поглед, куќата во Кингс Холоу изгледа како остварување на сонот. Но таа има една уникатна карактеристика. Сите нејзини станари се вклучуваат во една фатална игра додека живеат таму. Игра која може да ти ги исполни сите желби... Игра која дефинитивно ќе нѐ научи да внимаваме што посакуваме... Нивните желби се исполнуваат. Нивните стравови се враќаат. Нивните кошмари стануваат реалност. Но... некои желби е најдобро никогаш воопшто да не се посакаат...

За љубителите на Стивен Кинг: хорор мистерија со доза на натприродни трилер елементи. Оваа книга ќе ве извози на шокантна луда железница.


Download Фатални желби PDF Фатални желби PDF
Download Фатални желби ERUB Фатални желби PDF
Download Фатални желби DOC Фатални желби PDF
Download Фатални желби TXT Фатални желби PDFRead information about the author

Ebook Фатални желби read Online! Originally from New York City, Brooklyn began writing at a very young age, gradually honing her fiction skills. The reigning Queen of Replica-Rock, she writes, directs, and produces music themed, theatrical stage shows for both Las Vegas Showrooms and Touring Companies. She has written for television and film, and was the voice of radio show, The Truth About Pets&People, where she was billed as the Simon Cowell of Animal Behavior Modification - she wasn't making any human friends, but she was happy to be the voice of reason for misunderstood animals everywhere. Brooklyn currently lives in Los Angeles with Willow, the tenacious Fox Squirrel stealing hearts on his own Facebook Fan Group. She is now writing full-time.

For FULL BIO please visit...(Copy & Paste the following to Browser)---> http://brooklynhudson.blogspot.com/p/...

brooklynhudson.blogspot.com
www.facebook.com/BrooklynHudsonAuthor
www.facebook.com/WishboneNovel
www.brooklynhudson.com
Email: info@brooklynhudson.com


Reviews of the Фатални желби


STANLEY

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!

HARRY

Why do I need to specify a phone number?

LUCY

Rarely do the books make me cry, but this one could.

CAMERON

The best ... And the most interesting, bright, fascinating ...

ELLA

Why do I need to write a phone number?
Add a comment
Download EBOOK Фатални желби by Brooklyn Hudson Online free

PDF: fatalni-zhelbi.pdf Фатални желби PDF
ERUB: fatalni-zhelbi.epub Фатални желби ERUB
DOC: fatalni-zhelbi.doc Фатални желби DOC
TXT: fatalni-zhelbi.txt Фатални желби TXT