Read Мојот личен ФБИ агент by Julie James Free Online


Ebook Мојот личен ФБИ агент by Julie James read! Book Title: Мојот личен ФБИ агент
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Julie James
Edition: Сакам Книги
Date of issue: September 1st 2012
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 17.71 MB
City - Country: No data
Loaded: 2609 times
Reader ratings: 3.9

Read full description of the books:Што се случува кога судбината ќе спои двајца вечни непријатели?
Од сите можни хотелски соби во Чикаго, асистентот државен јавен обвинител, Камерон Линд мораше да ја одбере токму онаа до собата број 1308, каде едно неверојатно бучно и агресивно „водење љубов“ завршува со убиство. Таа почнува да го преколнува реновирањето на својата кујна и паркетот кои ја примораа да отседне во хотел уште пред да ги дознае сите детали и уште пред да ја сфати големината на нејзината несреќа. Но тоа не е крајот на нејзините маки. Зошто? Па затоа што, освен што е сведок на убиство, од сите ФБИ агенти во Илиноис, одговорен за истрагата мораше да биде токму специјалниот агент Џек Палас. Да, истиот оној намуртен и страшен Џек Палас кој уште не може да го заборави нивното минато и ја обвинува дека за малку ќе му ја уништела кариерата пред три години...

Да работи со Камерон Линд? Дали тие се шегуваат со него? Па тој не сака ниту да ја види лудата жена. Да, Џек дефинитивно мисли дека сето ова е само шега, дека неговите колеги ФБИ агенти сакаат да се пошегуваат со него по повод неговото враќање во Чикаго после трите години поминати во Небраска (поради Камерон Линд!). Но ова не е никаква шега: иако тие двајца не сакаат ниту да се видат, сега мора да го остават зад себе своето бурно минато и да се фокусираат на задачата пред нив. Ако воопшто можат да се фокусираат кога не се ни способни да размислуваат кога се блиску еден до друг...


Download Мојот личен ФБИ агент PDF Мојот личен ФБИ агент PDF
Download Мојот личен ФБИ агент ERUB Мојот личен ФБИ агент PDF
Download Мојот личен ФБИ агент DOC Мојот личен ФБИ агент PDF
Download Мојот личен ФБИ агент TXT Мојот личен ФБИ агент PDFRead information about the author

Ebook Мојот личен ФБИ агент read Online! New York Times bestselling author Julie James practiced law with one of the nation's largest firms for several years until she began writing screenplays. After Hollywood producers optioned two of her scripts, she decided to leave the practice of law to write full-time. Her books have been translated into twenty-two languages and Julie’s ninth novel, THE THING ABOUT LOVE, is now available.

Julie James lives with her husband and two children in Chicago, where she is working on her next novel.

Visit Julie's Facebook page: http://www.facebook.com/JulieJamesfan...

Follow Julie on Twitter: http://twitter.com/juljames and Instagram: https://www.instagram.com/juliejamesa...


Reviews of the Мојот личен ФБИ агент


ELLIOT

A wonderful piece

RILEY

Frankly, double

IMOGEN

The book is really worthy of the bestseller!

LOUIS

Quickly downloaded
Add a comment
Download EBOOK Мојот личен ФБИ агент by Julie James Online free

PDF: moot-lichen-fbi-agent.pdf Мојот личен ФБИ агент PDF
ERUB: moot-lichen-fbi-agent.epub Мојот личен ФБИ агент ERUB
DOC: moot-lichen-fbi-agent.doc Мојот личен ФБИ агент DOC
TXT: moot-lichen-fbi-agent.txt Мојот личен ФБИ агент TXT