Read Shantaram Vol I+II by Gregory David Roberts Free Online


Ebook Shantaram Vol I+II by Gregory David Roberts read! Book Title: Shantaram Vol I+II
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Gregory David Roberts
Edition: Editura ALL
Date of issue: April 19th 2012
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 34.84 MB
City - Country: No data
Loaded: 1636 times
Reader ratings: 3.1

Read full description of the books:O poveste uriașă, copleșitoare și irezistibilă

În acest roman de inspirație autobiografică, Gregory David Roberts își poartă cititorii prin cartiere mizere și hotele de cinci stele, printre mafioți și sfinți, descriind o serie de experiențe care vor lua prin surprindere și cea mai excentrică imaginație. „Shantaram” a fost publicat în peste 40 de limbi și a fost vândut în peste 4 milioane de exemplare.


„Mi-a luat mult timp și am străbătut aproape întreaga lume până am aflat ceea ce știu acum despre dragoste, despre destin, despre alegerile pe care le facem, însă esența acestor lucruri m-a lovit într-o clipă, în timp ce eram înlănțuit de un zid și torturat.” Așa începe halucinanta poveste a lui Lin (prescurtarea de la Lindsay), un australian evadat din închisoare și stabilit într-un oraș supraaglomerat de pe alt continent. Bombay-ul i-a devenit complice, ajutându-l să își piardă urma. Nemaiavând casă, familie sau identitate, Lin a fost nevoit să caute iubire și sens în mahalalele sărace, făcându-și între timp ucenicia în afaceri murdare.

Însoțit de ghidul și de bunul său prieten Prabaker, a pătruns într-o lume formată din mafioți și cerșetori, prostituate și sfinți, soldați și actori, indieni și expați, din haosul căreia s-au desprins două figuri clare. Prima îi aparține lui Khader Khan, șeful bandei mafiote care i-a cumpărat libertatea de la autoritățile indiene, un infractor cu vocație de filosof care i-a devenit treptat mentor. A doua este frumoasa Karla, o femeie periculoasă ale cărei trăiri sunt alimentate de secretele care o chinuie, pe de o parte, și îi dau o putere incredibilă, pe de altă parte. Această descindere în societatea subterană a Bombay-ului l-a aruncat pe Lin într-o succesiune de întâmplări enigmatice și sângeroase. Totul se complică iremediabil atunci când acceptă să intre într-un război care nu îi aparține și din care nu știe dacă va scăpa cu viață…
„Tulburător… Romanul este străbătut de un sentiment sincer, cinemascopic. O lectură senzațională.“ - Publishers Weekly


Download Shantaram Vol I+II PDF Shantaram Vol I+II PDF
Download Shantaram Vol I+II ERUB Shantaram Vol I+II PDF
Download Shantaram Vol I+II DOC Shantaram Vol I+II PDF
Download Shantaram Vol I+II TXT Shantaram Vol I+II PDFRead information about the author

Ebook Shantaram Vol I+II read Online!

Gregory David Roberts is an Australian author, most noted for his novel Shantaram. He was a heroin addict and convicted bank robber who escaped from Pentridge Prison and fled to India where he lived for ten years.

Roberts lived in Melbourne, Germany and France, and finally returned to Mumbai, where he set up charitable foundations to assist the city's poor with health care coverage. Roberts was reunited with his daughter.

He also wrote the original screenplay for the movie adaptation of Shantaram (2011) as well as the screenplay for the 2008 film Allegra, which is about the modern slave-trade of women.

His new novel, The Mountain Shadow, continues the story of Shantaram and was published in October 2015.

http://us.macmillan.com/author/gregor...


Reviews of the Shantaram Vol I+II


LUCAS

It reads on one breath.

LEO

Why do you need to drive a phone?

MOLLIE

A wonderful piece

FREDERICK

Quickly downloaded

EVELYN

It was a surprisingly interesting book. Very highly recommended.
Add a comment
Download EBOOK Shantaram Vol I+II by Gregory David Roberts Online free

PDF: shantaram-vol-iii.pdf Shantaram Vol I+II PDF
ERUB: shantaram-vol-iii.epub Shantaram Vol I+II ERUB
DOC: shantaram-vol-iii.doc Shantaram Vol I+II DOC
TXT: shantaram-vol-iii.txt Shantaram Vol I+II TXT