Read Го сакам Лондон by Lindsey Kelk Free Online


Ebook Го сакам Лондон by Lindsey Kelk read! Book Title: Го сакам Лондон
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Lindsey Kelk
Edition: Сакам Книги
Date of issue: 2012
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 19.26 MB
City - Country: No data
Loaded: 2048 times
Reader ratings: 5.7

Read full description of the books:Домот е таму каде што е и срцето. Така?

Анџела Кларк е апсолутно вљубена во Америка, а се чини дека и Америка конечно почнува да ја засакува неа. И покрај тоа што нејзиниот вистински дом е Лондон, и покрај тоа што во Њујорк таа помина низ куп бурни авантури со нејзиното момче, со неуспешното наоѓање работа и со истекувањето на нејзината виза, работите конечно тргнуваат на добро за неа во најубавиот град на светот. Работата од соништата ѝ е речиси во рака, свршеничкиот прстен од момчето од нејзините соништа ѝ е на рака и сѐ е одлично.

Само што... таа сега нема избор, освен да се врати во Лондон. А таа идеја ја вади од памет и покрај тоа што се работи само за неколку дена. Зошто? Па таму е нејзиниот поранешен свршеник Марк, типот од кој побегна кога замина во Њујорк. И таму е нејзината најдобра пријателка од детството со своето ново страшно бебе. И мајка ѝ која сѐ уште ѝ зборува како да има петнаесет години. Помеѓу другото, се шушка и за свадба. А сите ние многу добро знаеме каква среќа имаше Анџела со минатите свадби.


Download Го сакам Лондон PDF Го сакам Лондон PDF
Download Го сакам Лондон ERUB Го сакам Лондон PDF
Download Го сакам Лондон DOC Го сакам Лондон PDF
Download Го сакам Лондон TXT Го сакам Лондон PDFRead information about the author

Ebook Го сакам Лондон read Online! Bestselling British author based in Los Angeles. Lover of books, watcher of wrestling, wearer of lipstick. Karaoke enthusiast and cat wrangler. Lindsey is the author of twelve novels, including the bestselling I Heart series, About a Girl, The Single Girl’s To-Do List and Always the Bridesmaid.


Reviews of the Го сакам Лондон


RONNIE

An interesting book, not like the other

LOUIE

After reading this book, Your life will change!

KATIE

Just a terrific book.

JOSHUA

Rarely do the books make me cry, but this one could.

DAISY

I never liked the book.
Add a comment
Download EBOOK Го сакам Лондон by Lindsey Kelk Online free

PDF: go-sakam-london.pdf Го сакам Лондон PDF
ERUB: go-sakam-london.epub Го сакам Лондон ERUB
DOC: go-sakam-london.doc Го сакам Лондон DOC
TXT: go-sakam-london.txt Го сакам Лондон TXT